Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 3 april 2018

Seeeeg...

Jag har verkligen en trött period just nu med noll inspiration för blogginlägg... Allt känns segt; från att kliva ur sängen, gå ut med hundarna, diska mm mm.
Idag var jag och Alfahanen i alla fall på en - som vanligt - trevlig filmdate hos bästa T och tittade på RED 2. Nu har jag ingenting mer inbokat den här veckan så jag hoppas att med lite lugn och ro kan det vända snart och jag får lite mer energi igen...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!