Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 6 april 2018

Lugn fredag

Ännu en sådan där lugn dag när det inte finns mycket att berätta om. Jag älskar och behöver sådana här dagar, men de leder inte till så spännande blogg-inlägg...

Virkningen jag har hållit på med idag är hemligt än så länge så den kan jag inte visa, och vi har gått en regnig promenad mitt på dagen och en mindre blöt promenad på kvällskanten då solen tittade fram en stund. Jag har tittat på NHL-ishockeyn för att se vilka lag som kommer att gå vidare till Stanley Cup-slutspelet. 'Mitt' lag -Washington Capitals - är redan där. Dessutom har tvillingbröderna Daniel och Henrik Sedin spelat sin sista ishockeymatch hemma i Vancouver vilket var känslosamt. Det var ju till exempel väldigt mycket tack vare tvillingarna Sedin som Sverige vann VM i ishockey 2013 så de kommer att vara saknade på ishockeyrinken.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!