Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 28 april 2018

En klapp på axeln och en hälsning❤

Jag är så himla stolt över mig själv idag!
I en dryg vecka har jag känt mig så trött och lite nere och har inte orkat göra någonting här hemma. Det innebär att den indragna sanden på golven har ökat, dammtussarna under soffan har växt och högen med disk i köket har krupit ur diskhon.
Igår lyckades jag äntligen ta mig igenom större delen av disken vilket kändes otroligt skönt, och idag orkade jag faktiskt ta itu med städningen!!! Jag dammsugade på eftermiddagen och plockade undan medan jag slö-lyssnade på en match i damallsvenskan.
Sedan virkade jag ett tag och tittade på Sweden Hockey Games och Sveriges match mot Ryssland som Sverige vann med 3-1. Landslaget spelar riktigt bra så det finns väl vissa förhoppningar att det kan gå bra i ishockey-VM om en vecka.
När den matchen var klar tog jag itu med att torka golven och så småningom kunde jag lägga ut mattorna igen och bädda ordentligt till hundarna.
Efter det kunde jag sitta och njuta i soffan av hur duktig jag har varit idag! Nu är det bara matbordet och soffbordet som behöver bli av med lite travar av garner och småplock så är allt så gott som perfekt här hemma😊.

Jag har också börjat på ett nytt spännande virkprojekt idag vilket känns väldigt inspirerande, och som säkert gav mig lite extra energi mellan städstunderna.

Det enda tråkigt med idag var att jag fick höra att bästa T är på sjukhus och ska opereras imorgon. Dock är det en rutinoperation så vi håller alla tummar och tår och tassar att vår underbara vän ska få komma hem till sin familj igen väldigt snart.


Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!