Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 11 april 2018

Mycket ishockey på gång!

I morse väckte Alfahanen mig eftersom han behövde ut 'och gå på toa' på grund av en dålig mage. Det har i sin tur resulterat i att jag fick alldeles för lite sömn, samt att stackars Alfahanen har fått gå för mycket i trappor idag eftersom han behövde gå ut mer än normalt. Jag stoppade i honom magmedicin på morgonen och nu verkar hans mage tack och lov ha lugnat ner sig.

Annars ser jag fram emot MYCKET ishockey framöver; både landskamper inför VM, och sedan själva ishockey-VM i Köpenhamn. Sedan börjar ju Stanley Cup-slutspelet nu; Washington ska spela mot Columbus Blue Jackets i första omgången på torsdag, men ett antal lag spelar sina första matcher i natt och jag ser verkligen fram emot att titta på dem i morgon. Slutligen har vi också det pågående slutspelet i SHL här hemma i Sverige.
Jag kan med tillfredställelse konstatera att det blir många timmars trevlig virkning i soffan med spännande sport-underhållning på tvn under de närmaste månaderna.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!