Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 5 april 2018

Lugnare mage och dagens virkprojekt

Tack och lov har Solstrålen låtit bli att slicka golven idag. Han har ätit lite grann utan att få upp det igen men verkar vara lite irriterad i halsen så det har blivit en dag av vila på soffan. Vädret har ändå varit regnigt och grått och mina ben har värkt en del så det har passat bra för oss allihopa.

Dagens virkprojekt har varit kanten på min blomsterfilt.


Jag har ganska många varv kvar på kanten, så jag försöker hela tiden se till att jag använder det garn jag har på det bästa sättet. Det gäller ju att färgerna och mönstret ska fungera tillsammans, men samtidigt har jag inte så många nystan kvar av vissa färger... När man använder andra garner och färger än ursprungsmönstret så blir det ju lätt så, och när det gäller detta mönster så har jag ändrat på en hel del. Det är ju egentligen tänkt som en babyfilt, men jag har använt mycket tjockare bomullsgarn för att det ska bli en stor filt som funkar för mig.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!