Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 20 april 2018

Fredag...

Idag blev det en tidig start för mig eftersom jag var tvungen att boka in en förmiddagstid i tvättstugan..suck! Emellan turerna till tvättstugan gick jag och hundarna ut en sväng och det var redan varmt då. Jag vet inte hur Alfahanen kommer att må nu när vi går mot varmare tider, men det märks redan att han försöker att hitta de snabbt krympande snöhögarna där han kan ligga och vila och svalka ner sig en stund...


Snön börjar så sakteliga bytas ut mot lite fina vårblommor vilket är trevligt...


Hundarna kunde vara ute på balkongen medan jag höll på med tvättsortering mm.


De ÄLSKAR verkligen att sitta/ligga där ute och hålla koll på omgivningarna! Deras matte ska bara ta bort juldekorationer mm, så blir det ett perfekt extra rum för oss allihopa (just nu får jag inte plats där ute...).

När jag hade tvättat klart på eftermiddagen var planen att fortsätta med städning av våran lilla vrå, men tyvärr så gick luften ur mig och jag hamnade på soffan i stället...Har lite dåligt samvete för det, men så kan det tyvärr gå när man ska göra allting själv hela tiden...

På ishockeyfronten glädjs jag åt att Washington lyckades vinna BÅDA matcherna i Columbus!!! Nu står det faktiskt 2-2 i matchserien och laget har börjat spela bättre och det känns som om de fortfarande har chansen att vinna den här serien...🤞. Nu har det blivit en serie på bäst av tre matcher och nästa match på hemmaplan spelas i morgon kväll. Det blir riktigt spännande...!!!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!