Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 10 april 2018

Fin dag med god vän❤

Idag skulle jag och Kaxmörten egentligen ha gått på filmdate, men min fina vän P fyllde år i dag och undrade om jag hade lust att fira dagen med henne så självklart gjorde jag det (och tar filmdate imorgon istället!).

Hon kom till mig på förmiddagen och då gick vi en långpromenad i solskenet med Solstrålen och Kaxmörten (Alfahanen orkar ju inte med långpromenader numera...).


Sedan satt vi hemma hos mig och fikade och njöt av vit kladdkaka med citron och så hade jag bakat chokladkolakakor som P gillar. Själv äter jag ju inte ljus eller mörk choklad längre....
Som vanligt var det jätteskönt att bara sitta ner i lugn och ro och prata om allt och ingenting. Jag passade på att ge hundarna tuggis så att de också fick fika😊.

Sedan åkte vi en sväng till några affärer innan P åkte hem till sin familj för att fortsätta fira hennes födelsedag, och jag tog ut hundarna på eftermiddagspromenaden.

Sedan var jag och hundarna nöjda med att koppla av i soffan resten av kvällen.


Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!