Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 8 april 2018

On edge...

Idag har varit en konstig dag. Jag har känt mig lite konstig; inte direkt deprimerad eller rastlös men konstig... Jag har känt mig frustrerad över vissa aspekter av mitt liv, och orolig över Alfahanen som har verkat lite extra trött de senaste dagarna. Det har känts som en veckodag istället för en söndag och det har liksom inte varit lugn och ro i själen...

Jag har sedan tidigare bokat tvättstugan imorgon och jag känner INTE ALLS för det och har flera gånger under dagen varit på väg att flytta tiden till senare i veckan... Men sedan har jag påmint mig själv att Stanley Cup-slutspelen börjar under onsdag natt och då vill jag ägna de kommande dagarna åt att titta på alla matcherna och INTE att springa upp och ner till tvättstugan... Så jag får väl kämpa mig igenom tvättstugan imorgon trots allt.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!