Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 4 mars 2020

Syskonkärlek


Kaxmörten och Solstrålen har ett komplicerat förhållande. De är båda dominanta och vill båda bestämma vilket kan leda till konflikter. Dock har de med åren vant sig vid varandra - för det mesta - och ännu mer så efter Tyson dog. Det är som om de till slut har fattat att de faktiskt är del av samma lilla flock och måste försöka hålla ihop.

Med tanke på allt 'tjafs' som har varit emellan dem, så är det fint att se dem leka tillsammans och allmänt komma överens. Och det allra, allra finaste är att se hur Solstrålen pysslar om Kaxmörten efter de har varit ute i ruskväder och blivit blöta😍. Då ska Solstrålen jämt slicka ren Kaxmörten och 'torka' honom, både på huvudet och på ryggen, och det är bara såååå gulligt❤. Och ännu mer så eftersom Kaxmörten verkligen avskyr att bli blöt och är väldigt tacksam när han blir avtorkad efter blöta promenader. Jag vet egentligen inte vad han tycker om att just brorsan hjälper till med den uppgiften, men han står ut med det i alla fall...och mitt hjärta smälter varje gång jag ser kärleken som Solstrålen visar sin brorsa de stunderna❤❤❤.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!