Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 2 mars 2020

Det kom ett paket..❣

När jag skulle tömma postfacket idag så var det helt plötsligt fullt...vilket förvånade mig eftersom jag bara väntade mig måndagsreklamen. Det visade sig att det var ett spännande paket från min virkvän KARIN !!!
Vilken underbar överraskning! Och när jag öppnade paketet hittade jag en superfin virkad vårlöpare😍😍😍!!!


Så otroligt söt med de fina tulpanerna och de underbara milda vårfärgerna!


Jag har längtat efter att kunna lägga någon ny fräsch och söt vårduk på bordet i vardagsrummet och den här löparen var perfekt! Och det värmer verkligen mitt hjärta och gör mig väldigt ödmjuk att goa Karin har gjort en egen design, suttit och virkat den i många timmar och sedan skickar det färdiga resultatet, denna ljuvliga löpare, till mig💜💛💚💝!!!


Och som om inte det räckte så skickar hon med varsin godbit till mina älskade pälsklingar också❤❤❤😭!
Jag har i allmänhet väldigt svårt att lita på människor men ibland blir jag påmind om att det faktiskt finns väldigt fina och snälla människor i världen. Och att jag har turen att ha några av dem i mitt liv.

Tack Karin❣❣❣

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!