Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 29 mars 2020

Min trygghet 🐾🐾

Jag säger det om och om igen...men jag är sååå himla tacksam för att jag har mina älskade hundar vid min sida...och speciellt i dessa ovissa och oroliga tider. Hundarna är en av få saker som är precis som vanligt i mitt liv, och de är dessutom helt opåverkade av allt hemskt som händer i världen. De bryr sig inte det minsta om Corona.


Med hundarna går jag promenader precis som vanligt och går till hundgården precis som vanligt.


Jag leker med dem (och försöker ta bilder på hundar som aldrig är stilla) och glömmer för en stund all oro och ovisshet.


Jag skrattar åt dem för att de har så kul och sprider en sådan glädje, och att se dem må bra gör mig alldeles varm inombords.


De tuggar tuggben och njuter för fulla muggar av hur gott det är.


De ligger nära mig i soffan HELA TIDEN och jag känner mig aldrig ensam tack vare dem.


De ger mig kärlek, värme och närhet hela tiden och finns alltid där om jag får ångest.


Min största rädsla just nu - förutom den stora oron att någon i familjen ska bli riktigt sjuk - är att jag själv ska bli sjuk och så pass dålig att jag måste till sjukhus. Förutom att jag har sjukhusskräck, så är jag också rädd/fasar för att behöva lämna hundarna och vara utan dem. Det går bara inte att föreställa mig det. Så länge jag får vara tillsammans med hundarna så är fortfarande något rätt i min värld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!