Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 8 mars 2020

När jag ser tillbaka på de senaste månaderna så känns det som om jag har varit trött mest hela tiden... Idag var ännu en dag när jag kände mig trött och orkeslös och utan lust och energi till handarbete eller något annat. Nästan varje morgon vaknar jag trött och seg och får tvinga mig ur sängen eftersom jag har hundarna som måste ut på promenad. Och på eftermiddagarna är jag mer intresserad av att får sova en stund än att börja på ett nytt handarbete...
Till saken hör väl att jag har fått någon form av mens igen mindre än två veckor sedan förra gången och kroppen känns inte som den borde. Kanske har jag järnbrist? Jag kämpar för att äta nyttigt medan jag har ett konstant sug att äta mer; men det beror väl till stor del på att jag känner mig så trött. Det är väl en ond cirkel som det känns som om jag kommer att få gå runt i de närmaste åren...ganska jobbig tanke faktiskt.
Ett tag tänkte jag att tröttheten kanske var en reaktion på allt jobbigt som hände förra året...men nu har det pågått så länge att det måste bero på andra saker tänker jag...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!