Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 25 mars 2018

Nerbäddad...

Kaxmörten är ju en sådan hund som vill lägga beslag på filtar och bädda ner sig så mycket han kan. Ofta vill han gärna sno min filt och lägga sig NÄRA mig, men ibland märker jag inte när han 'försvinner' ner i en hög. Bredvid min plats i soffan har jag en populär liten plats där både han och Solstrålen gillar att ligga, och där ligger alltid en eller två filtar för att det ska bli lite extra mysigt för dem.

Jag har virkat hela eftermiddagen och hundarna har också tagit det lugnt (efter att vi spenderade en timma i hundgården mitt på dagen). Vid ett tillfälle slängde jag en blick på Kaxmörten som som vanligt hade grävt ner sig, men den här gången hade han lyckats bädda ner sig riktigt elegant😊!


Det ser ju verkligen ut som om jag har bäddat in honom riktigt noga, men han har lindat in sig helt själv så där...och jag fattar inte hur han får till det så perfekt😁!
Han är lustig, min lilla Kaxmört❤.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!