Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 9 mars 2018

Hundar och krånglande mage...

Idag har vi tagit det väldigt lugnt.
Jag vaknade mitt i natten av att jag hade magvärk...men lyckades till slut somna om. Dock har magen fortsatt att krångla nu under dagen så jag har känt mig ganska duven. Dessutom har jag inte ätit så mycket eftersom jag vill undvika att magen blir värre.

Mitt på dagen lyckades vi i alla fall ta oss ner till hundgården och jag passade på att filma mina älsklingar. Här är det Alfahanen som kommer och vill ha lite godis...


...och här övar jag, Kaxmörten och Solstrålen på kommandot STANNA...


Mina tre alldeles egna lyckopiller😁!

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!