Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 14 mars 2018

De senaste...

...dagarna har jag kämpat med mitt mående. Igår hade jag problem med magen vilket i det här fallet innebar att magen kändes som den har varit de perioder jag har varit som mest stressad. Kramp och konstant värk. Det konstiga är att jag inte direkt har tyckt att jag har haft något som stressar och kan påverka mig negativt...

Trots gårdagens magvärk så plockade syrran upp mig och Kaxmörten och Solstrålen när hon hade slutat att jobba och sedan åkte vi hem till henne för att umgås och titta på tv. Jag gillar inte att lämna någon hund hemma om jag kan undvika det, men jag insåg att det skulle vara bäst för Alfahanen att vara hemma och vila. Vi har nämligen fått is-täckt mark och det är svårt för honom att hålla balansen på isen när vi är ute. Under kvällen började jag dock fundera på om det inte kan vara oron för Alfahanen som gör att jag har haft magvärk och känt mig så trött...?? Senare på kvällen gick jag och hundarna tillbaka hem till Alfahanen, men jag hade fortfarande magvärk och ville bara gå och lägga mig när vi kom hem. Vilket är anledningen till att det inte blev något inlägg här..

Idag har jag haft huvudvärk, men jag och Alfahanen gick i alla fall till Bästa T för en trevlig filmdate. Normalt brukar jag virka medan jag tittar på filmen, men de senaste dagarna har jag inte haft vare sig ork eller lust att virka. Det mesta känns lite segt just nu så jag hoppas att jag får en god natts sömn och vaknar piggare imorgon.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!