Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 22 mars 2018

En stund i solen

Idag sken den varma vårvintersolen när vi skulle gå våran förmiddagspromenad. Jag hade tänkt att gå en kortare runda, men när vi gick förbi hundgården var vädret så välkomnande och hundarna så ivriga att gå in så vi stannade till en stund. Tack och lov har snön i hundgården inte förvandlats till blank-is, utan Alfahanen kan fortfarande gå runt där utan att halka och njuta av att nosa runt på egen hand i sin egen pensionärstakt. Dessutom hade snön smält undan från bänkarna som står där så jag kunde slå mig ner en stund och bara njuta av solen och tanka D-vitaminer☀🌞.

Självklart var jag tvungen att föreviga våran sköna stund i hundgården.


Kaxmörten - som älskar sol och värme - ville gärna sitta en stund med mig på bänken och sola...


...men det var ganska kul att jaga dryga brorsan också!


Kolla in de fladdrande beagle-öronen på båda två...så gulligt😍!

Jag ropade på Alfahanen också så att de alla kunde vara på samma bild...


...men det visade sig svårare än jag trott...


...att försöka fånga dem alla på samma bild....


...och få dem att titta på mig samtidigt!


Jag önskar att varje promenad kunde vara lika avkopplande och bjuda på samma fina väder!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!