Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 28 mars 2018

En virkad gåva...

Min syster gillade en duk som jag virkade nyligen och undrade om jag kunde göra en liknande till henne. Självklart tänkte jag; syrran ställer alltid upp och hjälper mig med olika saker så det känns bra att få ge tillbaka.
Jag kollade med henne vad hon tänkte sig för typ av färger och idag blev duken klar...


...och jag är SUPER-SUPERNÖJD  med den! Jag blir nog tvungen att virka en likadan till mig själv...
Mönstret jag har använt är den underbara  MAGIC WATER LILY MANDALA.

Jag skulle helst bara fortsätta att virka resten av veckan, men eftersom jag har bjudit in familjen (vi blir 11 personer) på påskfirande på lördag (verkade vara en bra idé för någon vecka sedan i alla fall😉) så måste jag tyvärr ägna de närmaste dagarna åt att tvätta, städa och fixa något att äta till lördag...

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!