Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 3 juli 2018

Man kan alltid få användning för en ny väska...

I kväll höll jag på att glömma bort bloggen... Det var en sådan otroligt underhållande fotbollsmatch mellan Belgien och Japan som efter många turer slutade med 3-2 för Belgien. Sedan började jag titta på Barnmorskorna i East End och glömde helt bort att jag hade ett litet inlägg att skriva...

Hur som helst, idag har jag börjat på ännu ett virkprojekt! Man kan inte ha för många i min värld😀! Den här gången är det ett lite mindre projekt, SOMMARVÄSKAN CAL, som kommer att ha 4 delar och pågå i 2 veckor. Jag kunde dessutom använda garn från mitt lager vilket underlättar.


Det här är den första delen och i verkligheten är den mycket mer grön än grå. Eftersom det ska bli en stadig väska så virkar man med ganska lite virknål men med tjockt garn vilket gör det en aning knölig att hålla på med, men å andra sidan så belönades jag med det här fina mönstret på första delen!
Jag blev väldigt sugen på att använda det här vackra mönstret till en grytlapp måste jag säga...
Jag tror att nästa del kommer på torsdag så då blir det kul att se hur fortsättningen ser ut😊.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!