Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 19 juli 2018

Lika som bär!

Jag var ute en sväng med mina två små sötnosar på eftermiddagen. Det var mycket varmt men vi var i en skuggig del av hundgården och jag hade vatten med till oss allihopa. Jag slängde ut lite godis som de letade efter och de gick runt och nosade som vanligt. Jag lyckades faktiskt också få upp dem på bänken samtidigt så jag kunde ta ett kort på dem tillsammans...


Trots att det är varmt så tycker jag att de ser riktigt glada och nöjda ut, mina sötnosar❤. Det är tråkigt att jag måste lämna Alfahanen hemma ibland när jag vet att han inte skulle orka följa med oss, men samtidigt är det också - tyvärr - ett sätt att bearbeta att han en dag inte kommer att finnas vid min sida😢. Jag börjar vänja mig - vare sig jag vill eller inte - att vara ute med bara de här två busfröna. Alfahanen orkar ju inte längre med att hålla Solstrålens tempo så jag har inte så mycket att välja på om alla mina hundar ska må bra.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!