Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 14 juli 2018

Fotbollsfinaler och sommarväska

Idag har jag tittat på den näst sista matchen i fotbolls-VM och det känns lite tråkigt... Jag älskar när det är spännande sport varje dag att se fram emot! Idag vann Belgien VM-bronset när de slog England, och imorgon är det finalen mellan Frankrike och Kroatien. Jag gillar båda lagen men jag tror att Frankrike vinner även fast jag håller lite grann på Kraotien eftersom de aldrig har vunnit VM förut och aldrig kommit så här långt. Båda lagen är bra nog att vinna, så jag hoppas framför allt på en underhållande match!

Annars har jag virkat på SOMMARVÄSKAN CAL och jag är snart klar med den här rosalila varianten som jag ska behålla själv...


Jag ska 'bara' virka ihop botten och virka handtagen. Jag har dessutom fått tips på nätet om hur jag kan virka så att handtagen blir lite stadigare; det är ju lätt att virkat töjer sig en del annars.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!