Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 14 juli 2018

Fotbollsfinaler och sommarväska

Idag har jag tittat på den näst sista matchen i fotbolls-VM och det känns lite tråkigt... Jag älskar när det är spännande sport varje dag att se fram emot! Idag vann Belgien VM-bronset när de slog England, och imorgon är det finalen mellan Frankrike och Kroatien. Jag gillar båda lagen men jag tror att Frankrike vinner även fast jag håller lite grann på Kraotien eftersom de aldrig har vunnit VM förut och aldrig kommit så här långt. Båda lagen är bra nog att vinna, så jag hoppas framför allt på en underhållande match!

Annars har jag virkat på SOMMARVÄSKAN CAL och jag är snart klar med den här rosalila varianten som jag ska behålla själv...


Jag ska 'bara' virka ihop botten och virka handtagen. Jag har dessutom fått tips på nätet om hur jag kan virka så att handtagen blir lite stadigare; det är ju lätt att virkat töjer sig en del annars.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!