Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 4 juli 2018

Balkongliv

Idag sken solen skönt och jag bestämde mig för att spendera lite tid på min soliga och fina balkong! Det har inte blivit så mycket av det den sista tiden eftersom fotbolls-VM har gått precis den tiden när jag har en skön eftermiddagssol att njuta av. Men idag är en fotbollsfri dag så då var det bara att passa på😊. 
Går jag ut på balkongen så kommer ju förstås alla hundar ut på balkongen också vilket ju är precis vad jag vill. Det skulle kännas väldigt konstigt att sitta där ute helt själv... Jag har ju två stolar på balkongen så jag har försökt få Solstrålen och Kaxmörten att förstå att de faktiskt kan använda den ena stolen, men även om de hoppar upp på den om jag säger till...


...så hoppar de ner lika snabbt. Jag ser ju framför sig hur de kan lägga sig och sova i stolen om de vill istället för att ligga på balkonggolvet, men jag vet inte om det någonsin kommer att hända...

Solstrålen var faktiskt mer intresserad av att ligga UNDER min stol...



...man kan liksom aldrig riktigt förutsäga vad de i slutändan kommer att gilla eller vilja göra om de själva får bestämma😊. Men det älskar jag med hundar; jag vill att de ska vara individer med olika personligheter och egenskaper!

 Det är inte så jättegott om utrymme om vi allihopa är på balkongen, men det räcker. Här trängs de alla runt 'utkiksplatser' som är den mest populära. Vi har ju många hundar och katter (och en del människor😉) i omgivningarna så det är alltid något att titta på.


Själv satt jag och njöt i solen och läste en bakbok som jag köpte på bokrean. Supertrevlig! Den hade ett historiskt perspektiv med gamla bakrecept och lite anekdoker från förr i tiden; precis sånt jag gillar!


Efter ett tag började det bli ganska varmt - jag började sitta på balkongen i t-shirt och jeans men slutade i linne och shorts😁 - så då serverade jag vaniljglass till hundarna.


De ÄLSKAR glass och jag gör alltid iordning tre skålar med en större portion till Alfahanen...


...och minst till Solstrålen eftersom han har en känslig mage. Lustigt nog är det dock alltid han som äter upp sin glass långsammast. Han slickar och slickar och slickar....


...medan de andra slickar lite först och sedan glufsar i sig stora bitar.

Det var så himla mysigt att sitta där i värmen med en trevlig kokbok omgiven av mina älskade hundar❤.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!