Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 16 juli 2018

Fortsatt värmebölja och ännu en virkad väskaHär fortsätter värmeböljan och idag var det över 30 grader ute. Alfahanen går bara väldigt korta promenader och jag har alltid med mig vatten när jag går ut med honom som han kan dricka när han vill ligga ner och vila. Häromdagen höll jag på att inte få med mig honom hem när vi hade varit ute för länge och han var för trött och för varm och vattnet hade tagit slut...Inte kul ALLS så jag aktar mig för att upprepa det misstaget.
Idag passade jag på att filma lite när vi satt på gräsmattan i skuggan och tog det lugnt så att framför allt Alfahanen fick vila och dricka vatten innan det var dags för trapporna i trapphuset.
Jag har läst om att man kan frysa in hundmat i vatten för att sedan ge isbitarna med hundmat till hundarna att gnaga på i värmen så det ska jag göra ikväll.

Jag har blivit klar med en virkad väska till mig själv idag. Jag såg någon som hade virkat mönster på handtagen så det ville jag kopiera på min väska...


...även om jag nu i efterhand inser att jag skulle ha använt exakt samma färger på handtagen som på väskans mönster.


Men det blev bra ändå och jag är nöjd med min nya väska som blir perfekt för garner och virkprojekt!

Annie


1 kommentar:

  1. Ja, oj vilken värme det är! Superfina väskor du har virkat. Själv har jag inte pysslat mycket. Det har blivit desto mer läsning.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!