Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 8 juli 2018

Kalas!Idag har vi firat Alfahanen inom familjen, och det var riktigt mysigt! Som vanligt var det mamma och syrrans familj inklusive deras hundar så klart. Det blev inte av att ta några foton, men jag kan rapportera att Alfahanen fick en massa goda tuggis (som han och hans brorsor ska njuta av de närmaste dagarna) och att han och de andra fyra hundarna i familjen fick äta en massa torkad korv-bitar och hemmabakade makrillskex och goda tuggis och färsk korv och jag tror att alla fem hundarna var mycket nöjda med kalaset😀
Vi människor åt grillad kyckling, ugnstekt potatis och sallad och till efterrätt blev det pavlova och kladdkaka med grädde, blåbär och hallon. Dessutom hade jag lite extra fikagodsaker till tonårsgrabbarna som inte var sugna på mat. Jag tror och hoppas att människorna var nöjda med kalaset också!
Det känns så himla stort att min älskade Alfahane har blivit hela 13 år gammal och jag vill liksom inte sluta fira det❤. Så jag kommer att fortsätta att fira varje dag som jag får ha honom hos mig, och varje dag som han vaknar med livslusten lysande ur hans vackra och snälla ögon❤!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!