Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 21 juli 2018

Seg lördag...

Idag var vi bjudna på familjelunch hos syrran så mamma hämtade upp mig och hundarna. Tyvärr kände jag mig lite smått illamående och hade lite huvudvärk (misstänker att jag kanske inte får i mig tillräckligt med vätska när det har varit så varmt...) så efter lunchen så valde jag att gå hem igen med hundarna istället för att vara kvar och äta efterrätt mm.

Jag landade på soffan med en virkning och Diamond League (friidrott) på tvn, men det dröjde inte så länge förrän jag låg och slumrade några timmar. Det var definitivt välbehövligt. På kvällen - när jag kände mig lite piggare - gjorde jag blåbärsglass eftersom jag fick tag på vispgrädde som såldes ut billigt (4kr för en liter!!!) på grund av kort datum. Så nu har jag både färsk hallonglass och blåbärsglass i frysen😋.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!