Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 21 juli 2018

Seg lördag...

Idag var vi bjudna på familjelunch hos syrran så mamma hämtade upp mig och hundarna. Tyvärr kände jag mig lite smått illamående och hade lite huvudvärk (misstänker att jag kanske inte får i mig tillräckligt med vätska när det har varit så varmt...) så efter lunchen så valde jag att gå hem igen med hundarna istället för att vara kvar och äta efterrätt mm.

Jag landade på soffan med en virkning och Diamond League (friidrott) på tvn, men det dröjde inte så länge förrän jag låg och slumrade några timmar. Det var definitivt välbehövligt. På kvällen - när jag kände mig lite piggare - gjorde jag blåbärsglass eftersom jag fick tag på vispgrädde som såldes ut billigt (4kr för en liter!!!) på grund av kort datum. Så nu har jag både färsk hallonglass och blåbärsglass i frysen😋.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!