Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 28 juli 2018

Närmar mig slutet...


Jag är riktigt duktig just nu och virkar ENBART på min nya restgarnssjal i det supergosiga bomull-och akrylgarnet Järbo Elise. Jag har inte virkat på något annat sedan jag satte igång med den här sjalen. Mönstret som jag använder är som jag tidigare har berättat den duktiga virkdesignern Mijo Crochets sjal SECRET PATHS. Dock har jag lagt till några extra varv med virkade popcorn bara för att jag älskar att virka knubbiga små popcorn😀.

Jag började med gröna och blå garnfärger, men de nystanen tog slut innan sjalen var klar så nu har jag fått gå över till en grön/lila/grå färg. Men det har aldrig varit viktigt att färgerna ska matcha perfekt utan jag vill bara ha en skön och bekväm sjal att lägga över axlarna på kvällen i soffan.

Jag har inte vetat hur stor den ska vara, utan bara provlagt den över axlarna allteftersom. Men faktum är att jag tror  jag börjar närma mig slutet på den. Den börjar faktiskt bli ganska stor nu vilket man ser när jag draperar den över Kaxmörten…


Jag ser verkligen fram emot morgondagen när jag får virka det sista popcornvarvet och virka kanten på sjalen. Eftersom det är Mijo Crochets mönster så vet jag att kanten kommer att bli den med😊.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!