Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 4 juli 2018

SVERIGE...

...är i kvartsfinal i fotbolls-VM (vilket ni redan borde veta om ni inte har levt under en sten det senaste dygnet😉)!!! Och där ska de möta England som vann över Colombia på straffar i sin åttondelsfinal. Ett England som redan har sagt att de vinner över Sverige i 99 matcher av 100. Ingenting förändras när det gäller engelsmännens arrogans i ämnet fotboll; det var samma inställning när jag bodde där. Därför skulle det vara SÅ HIMLA SKÖNT om Sverige kunde slå dem på lördag!!! Det är ungefär samma känsla jag har när Sverige ska möta Kanada i ishockey; Kanada tror alltid att de är bäst och att de ska vinna alla matcher... Det är så fruktansvärt tillfredställande att se Sverige vinna över självgoda lag, vilken sport det än gäller!

Nu är det tre dagar utan fotboll och det känns lite konstigt... Dock ska vi ägna oss åt att fira min älskade Alfahane lite extra eftersom han fyller 13 år på fredag. Vi ska fira i dagarna tre eftersom det tyvärr är ganska troligt att detta blir hans sista födelsedag...💔

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!