Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 24 juli 2018

Senaste virkningen....

Så min kära syster och svåger kämpar just nu med en husvagnsrenovering och jag har ivrigt erbjudit mig fått i uppdrag att virka några inredningsdetaljer till husvagnen. De har bestämt sig för ett blå/turkos/vit/grått tema på färgerna och jag har ju redan bidragit med en väska och ett par grytlappar. Just nu håller jag på och virkar några grytunderlägg också och jag blev väldigt nöjd med den första...


Jag har använt första delen på den underbara UNICORN MANDALA som bas.
Jag håller på med ännu en men den ser lite annorlunda ut vad beträffar färgerna, men den har fortfarande grått som bas (jag har mycket grått garn...).
Jag har nästan blivit sugen på att göra ännu ett överdrag till mina grytunderlägg med detta mönster, även fast jag har tillräckligt många redan...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!