Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 1 juli 2020

Myspys i hundgården

Idag träffade vi Zelda och T och hade en lekstund tillsammans i hundgården för första gången. Det gick hur bra som helst! Lilla Zelda har redan accepterat grabbarna och grabbarna är snälla och försiktiga med Zelda. Precis som sunda vuxna hundar ska vara med valpar.

Hela lilla flocken tillsammans ordentligt för första gången😍.


Söta lilla Zelda är en riktig liten virvelvind.


Som vanligt hade jag med vatten, och även om Zelda inte drack något så var hon mycket intresserad av vad stora Kaxmörten gjorde.


Vi hoppas att dessa två ska ha mycket nöje av varandra. Under sitt första år hade Kaxmörten en alldeles egen kompis (en superfin schäfervalp som sorgligt nog fick avlivas pga hälsoproblem), men sen har han aldrig haft en egen speciell kompis. Tyson och han var ju självklart kompisar men det var så otroligt mycket respekt emellan dem och de var med som kära bröder än kompisar. 

Än så länge så verkar Zelda i alla fall gilla Kaxmörten😊


Zelda är en riktigt liten klätterhund och kollade in läget på  T:s rygg.


Så himla fulsöt😍! 


Får jag smaka på dina blåbär?


 Både jag och T var väldigt glada av hur bra det gick; det var som om de alla tre hade varit tillsammans massor av gånger redan. Det är ganska fint att tänka på hur våran fina hundflock började för drygt 10 år sedan med bästa kompisarna Tyson och Lipton. Sedan kom lilla Kaxmörten och blev genast accepterad. Sedan kom Solstrålen som kanske var lite för intensiv för sitt eget bästa, men ändå var en del av flocken. Och sedan somnade våra gamla älsklingar in och leker numera tillsammans i regnbågslandet. Och här på  jorden har nu lilla Zelda fötts och blir del av flocken som ska mysa och ha filmdejtar tillsammans framöver.
Det känns som om älskade Tyson och Liptons andar lever vidare med oss och övervakar våran fina flock som förändras över tiden men ändå består 💓🐾💓.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!