Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 17 juli 2020

Min bärplockare


Solstrålen är en sådan typ av hund som vill vara med överallt och titta vad man håller på med. Han vill nosa och undersöka och vara i händelsernas centrum hela tiden. Det är ju gulligt men kan också vara ganska irriterande om man försöker röja någonstans och har en hund stående bakom/bredvid en hela tiden eller om man försöker titta i något skåp eller låda och man har en hundhuvud som konstant är i vägen.

Igår var jag ute med hundarna och vi gick förbi ett litet smultronställe där jag gärna stannar och smakar på lite smultron den här tiden på året. Så även igår. Så medan jag började leta bär i buskarna satt Kaxmörten på gräset bakom mig och filosoferade. Solstrålen däremot, han skulle stå bredvid mig och undersöka vad jag gjorde. Och när han insåg att jag åt något ville han också äta det. Vilket ledde till att han skulle försöka ta mogna smultron på buskarna... Det var ju mysigt att han ville hänga med mig, men jag var inte villig att dela smultron med honom och jag hade fullt sjå med att stoppa honom från att ta bären. Men när jag hade ätit alla mogna bär så filmade jag honom medan han fick 'plocka' några mer omogna smultron.
Min fyrbenta knasboll😍!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!