Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 26 juli 2020

Nöjet med handgjort


Nyligen stickade jag ett par INNETOFFLOR till en kompis. Kul att bryta av mönsterstickningen med lite enkel spetsstickning.
Under vissa perioder av året, som efter nyår, så tänker jag alltid att NU ska jag BARA handarbeta på saker som jag ska behålla själv. Inga 'deadlines' (födelsedagar, julklappar etc) att förhålla mig till utan bara lustfyllt arbete för händerna i min egen takt. Men det varar aldrig länge... Innan jag vet ordet av så är det någon som fyller år, eller någon som jag vill muntra upp med en gåva av något handgjort. Nu har jag en period igen när jag har hållit på med saker till andra, men jag försöker varva det med projekt som jag bara gör för min egen njutnings skull. Det är nästan ett måste eftersom jag nu ser en hel lång raksträcka framför mig fylld av olika presentidéer som kulminerar i julaftonen. Börjar jag nu så intalar jag mig att jag har tid för annat också. Det gäller bara att jag inte fyller på med för många idéer under vägens gång...!!
I slutändan så är det ju ändå så fint att kunna göra saker själv som man sedan med kärlek kan ge till andra som är viktiga för en. Och ser man sedan att mottagaren är nöjd och har användning för sin present, då är det mycket mer tillfredställande än att bara göra saker till sig själv💝.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!