Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 20 juli 2020

Trött hund och bärplockning

Nu har det varit fullt upp (för att vara mig) några dagar vilket gjorde att jag glömde att blogga igår. 
Hundarna har dock slappat som vanligt, och Kaxmörten såg väldigt rolig ut häromkvällen när han liksom satt upp och sov.


Han sov ganska tungt dessutom (som de brukar göra när de blir äldre) och märkte aldrig när jag tog en närbild😍,


Syrran och svågern har semester och är i husvagnen så igår var jag över och hjälpte till att plocka av lite hallon. Jag var övervakad hela tiden av mina grabbar och om ni tittar noga så kan ni se Solstrålens huvud på altanen.


De fick vara på altanen medan jag plockade bär eftersom Solstrålen tycker det är roligt att gräva i rabatterna i deras lilla trädgård. Syrran tycker inte det är lika roligt...
Idag har jag tvättat och städat. Under hela dagen har jag längtat efter att brodera, men nu när jag är klar och sitter i soffan känner jag mig helt slut så det blir nog inget broderande ändå.
Det räcker med att jag måste ut i köket och fixa kvällsmat...

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!