Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 30 juni 2020

Ny väska



Senaste gången jag beställde Solstrålens veterinärsfoder på nätet så såg jag denna magväska för 49kr. När jag ska gå på hundpromenader på sommaren kan det vara knöligt med nycklar, telefon och bajspåsar eftersom jag ibland har kläder utan bra förvaringsfickor. Därför har jag har varit sugen på något dylikt som jag lätt kan sätta på mig när jag ska gå ut. 
Jag är supernöjd med den här magväskan och speciellt till det priset! Jag har plats för mobilen, bajspåsar, nycklar och till och med godis, så nu är det lätt att gå ut vare sig jag har fickor på kläderna eller inte! Perfekt!

1 kommentar:

  1. Vilken praktisk väska! Det är ett bekymmer, var man ska göra av saker när man inte har jacka med fickor på sig, tycker jag!
    Det var så roligt att se att Vera tyckte om tröjan, det är ju inte självklart när de är så små att de bryr sig om sånt! Hoppas ditt garn kommer snart, det ska bli roligt att se hur din tröja blir, även om jag inte gör någon egen. Är fortfarande sugen på att göra den, men inser att jag måste skärpa mig och göra de utlovade projekten nu!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!