Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 17 januari 2020

Dag med värk...


Idag har vi tagit det lugnt. Igår kväll var Solstrålen orolig i magen och själv har jag återigen fått mens med medföljande magvärk och huvudvärk mm. Jag har inte orkat sticka utan jag har svept in mig i min ljuvliga julklappsfilt och haft en värmedyna bakom ryggen. Jag känner mig riktigt less på min kropp som har hamnat i klimakteriet och inte alls lyssnar på mig och vad jag vill...  

2 kommentarer:

  1. Jobbigt med värk och huvudvärk i samband med mensen. Hoppas att du snart känner dig bättre <3

    SvaraRadera
  2. Hoppas att du mår bättre nu!
    Angående kommentarer; tack så mycket för att du är inne och kommenyerar ibland, du är en av de få. Jag antar att det har med problemet att kommentera från mobil att göra. Det är det som gör att jag alltmer sällan kommenterar i andras blogggar, jag läser oftast bloggar i mobilen och när det inte går att kommentera direkt från mobilen så glömmer jag bort det, när jag väl sitter vid en dator och kan kommentera så kollar jag inte bloggar så mycket. Tråkigt! Men jag läser alltid din blogg och jag tänker på saker jag vill kommentera!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!