Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 29 januari 2016

Snögloben...

Jag vet inte hur många bilder jag har visat på det här korsstygnsprojektet som jag började på efter julen. Det är en snöglob som har designats av en av mina favoritdesigners, Emma Congdon, och jag blev kär i den så fort jag såg den i en korsstygnstidning.

I början fick jag jättemycket broderat på den, men de senaste veckorna har jag ju varit ganska trött och har inte orkat hålla på med några större projekt så då fick den vila ett tag. Dock så bestämde jag mig för att ta fram den nu mot helgen och då såg den ut så här...


Tyvärr är det ju som vanligt mycket av de mer tråkigare delarna kvar (jag broderar ju gärna de roliga områdena först...) som botten på snögloben och all snö, men jag har kämpat på de senaste dagarna och tagit mig så här långt hittills:


Det är verkligen ett roligt projekt som gör mig glad varje gång jag ser det så jag skulle gärna vilja sy klart den här tavlan inom den närmaste tiden:) Få se om jag kan hålla motivationen uppe tills den är klar...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!