Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 15 januari 2016

Korsstygn nästa!

Den här veckan har jag inte hunnit handarbeta så mycket som jag skulle ha velat. Jag behövde göra sådana där tråkiga saker som hushållsarbeten mm och sedan har jag sorterat mina broderisaker för att ha bättre koll inför det nya korsstygnsåret. Dessutom har jag gått igenom korsstygnstidningar för att leta nya inspirerande projekt:) Men nu LÄNGTAR jag efter att sitta och brodera hela helgen framför sporten på tv!

Jag började ikväll med ett litet enkelt motiv...


Det är skönt att blanda små broderiprojekt med stora projekt så att man ibland får känna den där sköna tillfredställande känslan av att ha gjort klart ett projekt:))

Annie

1 kommentar:

  1. Snyggt!
    Sv: Jag har inte sett den filmen, men det ska jag göra om jag får tag på den!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!