Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 20 januari 2016

Ett litet blått hus...

Idag har jag känt mig lite piggare tack och lov. Jag tappade tyvärr lite korsstygnssug de här senaste dagarna när jag har varit så trött, och idag hade jag inte lust att brodera på något av alla mina pågående projekt. Alltså var det bara att börja på ett nytt broderi, och det blev den här söta lilla juliga stugan:
 

Det var ett lätt litet projekt och jag blev trevligt nog klar redan ikväll. Det finns två små söta stugor till i serien och just nu är jag sugen på att brodera dem också, men det kan ju förändras under natten...:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!