Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 4 november 2015

Julfönster och polkagrisstång...

Jaha, och så sitter jag här igen sent på kvällen -igen - och ska försöka skriva något vettigt...!
Och varför blev det så sent IGEN undrar ni?
Jo, jag fick städ- och juldekorationslust här hemma och då kan man bara inte avbryta mitt i för att sätta sig vid datorn...!

Det började med att jag virkade klart en spetskant till en julgardin jag sydde igår...så då sydde jag på den på gardinen...och sedan blev jag sugen på att juldekorera hela fönstret och inte bara byta gardin. Så då blev det en tur ner till källaren för att röja i jullådor...och sedan städade jag på köksbänken UNDER micron (hua vad det såg ut där!)...och I micron... och sedan bytte jag ut blomkrukorna till julröda krukor...och så tvättade jag fönstret...och hängde upp min röda julsstärna...och min nya julgardin..och voilà:


Superjulmysigt! Väl värt en trött hjärna och en sen kväll:)
 
Kaxmörten fick en av sina många pipleksaker att leka med ikväll - passande nog en polkagrisstång - och han var såå nöjd så!


Tyvärr fick jag slänga den ungefär 5 minuter efter jag tog det här kortet, för då hade han slitit upp den och 'dödat' pipmekanismen och haft ut fyllnadsvadd över hela soffan...:) Det är inte direkt den första pipleksaken som har 'dött' här hemma och hamnat i 'pipleksakskyrkogården'...!

Annie

2 kommentarer:

  1. Oj.. .jag juldekorerar inte förrän vid första advent!!!

    SvaraRadera
  2. Jag måste börja i god tid för att hinna med allt roligt som jag vill - adventsfikat tar väldigt mycket tid att förbereda:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!