Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 22 november 2015

Den här tiden på året...

...skulle det vara väldigt bra om jag var en bläckfisk:) Jag skulle behöva en massa armar som kunde göra olika saker samtidigt för att hinna med allt...! Den här helgen hade jag bestämt att jag skulle försöka ta det lugnt och vila lite och titta på skidor på tv:n. Och det har jag gjort, även om jag satt och slog in julklappar samtidigt som jag tittade på tvn, och hade en curry kokande på spisen medan jag sydde på symaskinen. Men jag känner mig ändå någorlunda utvilad eftersom jag sov ovanligt länge i morse, och jag har kunnat vila benen under dagarna:)
Och tur är väl det, för nu blir det full fart i veckan för att städa undan alla pysselgrejor, julpynta det sista, baka det som är kvar på planeringen och storstäda (som min UNDERBARA syster har lovat att hjälpa till med den dagen hon slutar tidigt - min egna lilla ängel <3 !).
Idag hade syrran och jag i alla fall en egen skönhetssalong med klippning och hårfärgning så att vi båda är snygga i håret till årets julfirandet i december:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!