Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 12 november 2015

Bokad time-out och hundplatsjustering:)

Nu är jag inne i en väldigt trött och seg period - efter att ha farit runt som en galning ett tag - så istället för att kämpa emot tröttheten och ignorera hur jag mår så har jag bestämt mig för att ta det riktigt lugnt över helgen. Idag hade jag bokat tvättstugan, men jag orkade inte tvätta allt. Jag fick boka om en tid nästa vecka för att ta det som jag inte orkade tvätta idag... I helgen ska jag BARA handarbeta och titta på sport och bara göra sådant som jag vill. Och jag ska INTE stressa över det som inte blir gjort medan jag vilar; jag hinner att fixa det på två veckor!

Trötta dagar i Våran Lilla Vrå...
Jag kan också rapportera att jag har lagt till en filt på den nya hundplatsen i köket. Jag märkte nämligen att Kaxmörten gick dit några gånger, försökte gräva ihop en hög - vilket ju inte gick eftersom det är en dyna... lade sig ner en stund resignerat...och gick sedan därifrån för att hitta ett bättre ställe med mera grottkänsla. Så jag tog en liten filt och lade dit den...och sedan dess har det varit en mycket populär plats:)

 
Han gräver ner sig och snurrar in sig i filten och somnar gott! Han sover till och med så gott att han inte alltid märker när jag lämnar köket och går och sätter mig i soffan - det är verkligen ett bra betyg för en ny hundplats:) Så nu verkar de alla gilla den här nya platsen...vilket innebär att en hundkär matte börjar fundera på om hon borde ha kvar den där hundplatsen efter nyår..?
 Jag har ju BARA c:a 7 hundplatser och en soffa som de kan ligga på...så de behöver VERKLIGEN en ny plats hahaha!
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!