Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 13 november 2015

Nu har jag...

...officiellt påbörjat min time-out helg! Men jag har inte suttit ner och vilat så mycket... Jag kände nämligen att det behövdes en ordentlig städning här hemma efter allt grus och smuts som tre hundar drar in varje dag. Speciellt när vädret har varit så blött och fuktigt som den senaste tiden.
Och när jag väl börjar städa så blir det ju lite extra städning av vissa områden i Våran Lilla Vrå som måste städas upp och ses över innan Adventsfikat..!
Men jag tröstar mig med att jag kommer att kunna koppla av bättre i helgen när hemmet är städat, och det är sådant som ändå behöver göras inom den närmaste tiden:)

Men jag har redan planerat vilka handarbeten jag ska hålla på med i helgen, och imorgon är det längdskidor på tvn för första gången den här säsongen:) Såå härligt!!
Vintersäsongen är officiellt här!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!