Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 26 september 2015

Julbroderier:)

Idag (eller igår egentligen eftersom klockan är så mycket) har jag broderat en del, och gjorde klart den här julgranen som är broderad i enbart metalltrådar.

 
Det är lite knixigt att brodera med metalltrådar eftersom de slits fort när man syr, så man får brodera med väldigt korta trådar. Det innebär mycket start och stop och fästande av trådar... Men det är väl värt det när man är klar! Det här lilla projektet gav mersmak så jag kan tänka mig att det blir mycket mer broderande med metalltrådar framöver:)
 
Jag håller också på att brodera ett julmotiv på ett nytt mobilskal. Jag måste ju ha en juldekorerad telefon, julgalning som jag är!!
 
 
Det är också ett väldigt roligt projekt och inte alls svårt:) Det som inte är lika roligt är att jag inte kunde hitta något julmönster som var lämpligt och tilltalade mig, så det blir nog ett hop-plock av olika julsaker. Och som jag har pratat om förut - design och fantasi är inte mina starkare sidor... Men fördelen är ju förstås att ingen annan kommer att ha ett likadant skal som mig:)
 
Annie

6 kommentarer:

 1. Var har du hittat själva skalet?

  SvaraRadera
 2. Panduro har dem; jag tror till och med att de kan finnas med på rean och då är de superbilliga! Finns både till Iphone 4 och 5:))

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Thanks! Let's just hope I can finish the ornament in a nice fashion; I'm not too keen on the finishing part...

   Radera
 4. Mobilskal??? Du är ju riktigt nördig :) och det sista var sagt med kärlek :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har det tagit dig en så HÄR lång tid att fatta det?! Haha!

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!