Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 23 mars 2015

Sköön eftermiddag och teater på kvällen!

Idag hade jag en sådan SKÖN eftermiddag! Jag tittade på gamla avsnitt av de engelska deckarna Midsomer Murders och Kommisarie Lewis medan jag broderade. Bara LUGN och RO med hundarna sovande i soffan, några av mina favoritprogram och mitt favorithandarbete för stunden..! Jag riktigt kände vilket lugn det var i själen och hur bra jag mådde av det...!

 
Och det här var mitt handarbete för dagen:) En nyckelbricka i trä som jag broderade en ros på. Det var en fri gåva med en av mina gamla korsstygnstidningar och det stod att det skulle ta två timmar att brodera, men för mig tog det nog fem timmar...Dessutom nämnde de inte de trasiga naglarna och onda fingrarna jag fick eftersom det var så trögt att fästa trådarna...Men det var det definitivt värt! Jag är supernöjd och ska sätta på den som dekoration på min nya hundväska som jag fick av syrran i julas.

På kvällen var jag och tittade på en teaterföreställning där min systerdotter var med. De unga skådespelarna gjorde ett jättebra jobb; speciellt när de härmade Gunilla Persson och de andra fruarna från Svenska Hollywood Fruar:))

 
Alltid lika roligt att få vara delaktig i syskonbarnens aktiviteter!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!