Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 1 mars 2015

En hjälpande påminnelse...

Jag har broderat ett antal timmar idag medan jag har följt Fem-milen från Falun och firat Johan Olssons bronsmedalj, men när jag tittar på arbetet så verkar det inte som om jag har gjort så mycket idag även om man börjar se konturerna på hunden och hur han ligger...

 

Jag får nog ta mig en titt på den första bilden jag tog på arbetet...
 
 
 ...och påminna mig själv om hur långt jag faktiskt har kommit sedan den 23:e februari...:D  
 
Det känns lite tråkigt att Längd-VM är slut, och att slutet på vintersäsongen och alla dess underbara vintersporter närmar sig:(( I slutet på den kommande veckan börjar Skidskytte-VM som jag kommer att följa noga, men tyvärr kan vi nog inte vänta oss några medaljer där vilket minskar en del av nöjet. Sedan har jag ju mina ishockeykanaler så helt helt utan bra sporter de närmaste månaderna kommer jag inte att vara:)
 
Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!