Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 10 mars 2015

My heart is fed with needle and thread...

Den senaste tiden har jag varit lite sugen på att uppdatera bloggen lite grann; som en liten vår-uppfräschning liksom...:) Inga stora saker; bara lite ändrade ord mm. Idag blev jag i alla fall sugen på att ändra headern, så det blev ett korsstygnsbroderat ordspråk som verkligen stämmer in på mig just nu...

Jag har fortsatt att titta igenom mina korsstygnstidningar för att hitta flera kommande projekt, och jag har hittat en hel del som jag är sugen på att sätta igång med framöver..:) Bland annat den här jättesöta lejonungen!

Jag har tidigare broderat en tigertavla som jag är VÄLDIGT nöjd med, så när jag såg den här bilden blev jag lite sugen på att brodera ännu nytt kattdjur... Men först ska jag avsluta mitt hemliga projekt och brodera klart min fina lilla hund:)

Annie 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!