Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 7 mars 2015

Framsteg...?

Den här lördagen har känts lite splittrad. Det har blivit en hel del hundpromenader och däremellan sport på tv och en del broderande, men det känns inte som om jag fått så mycket gjort. Så här ser tavlan ut efter dagens timmar i soffan...

 
 ...men det verkar inte hända så mycket med tavlan just nu. Det är väl antagligen eftersom det är många färgbyten och många olika trådar som hela tiden ska träs på nålen och sedan efter några stygn fästas.
 
Om ni är nyfikna så ser ni här en del av korsstygnsmönstret som jag använder. Jag är så tacksam att det är ett färglagt mönster - jag tycker det är mycket, mycket svårare när mönstret är svartvitt och jag vill helst inte använda sådana.
 
Annie

1 kommentar:

  1. Kul att se hur tavlan växer fram. Hunden ser verkligen ut som mina sötnötter:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!