Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 7 mars 2015

Framsteg...?

Den här lördagen har känts lite splittrad. Det har blivit en hel del hundpromenader och däremellan sport på tv och en del broderande, men det känns inte som om jag fått så mycket gjort. Så här ser tavlan ut efter dagens timmar i soffan...

 
 ...men det verkar inte hända så mycket med tavlan just nu. Det är väl antagligen eftersom det är många färgbyten och många olika trådar som hela tiden ska träs på nålen och sedan efter några stygn fästas.
 
Om ni är nyfikna så ser ni här en del av korsstygnsmönstret som jag använder. Jag är så tacksam att det är ett färglagt mönster - jag tycker det är mycket, mycket svårare när mönstret är svartvitt och jag vill helst inte använda sådana.
 
Annie

1 kommentar:

  1. Kul att se hur tavlan växer fram. Hunden ser verkligen ut som mina sötnötter:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!