Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 5 mars 2015

Favoritsysselsättningen just nu!

Idag har jag gjort det jag är mest sugen på, nämligen broderat! Jag fick en del städat här i Våran Lilla Vrå igår, så idag belönade jag mig själv med mycket tid i soffan med min underbara hundtavla!


Nu är jag nästan helt klar med bakgrunden uppe i det vänstra hörnet, så då kändes det lägligt att brodera lite mera på hunden. Jag älskar hur alla skuggor börja framträda på hunden och att man verkligen kan se hur han ligger. Jag har sett mina hundar ligga så många gånger, speciellt Kaxmörten:)  Ibland när jag har broderat ett tag på ett projekt så händer det att jag börjar tröttna och måste byta till något annat arbete, men jag har inte känt så än när det gäller det här motivet. Varje dag känner jag mig lika sugen på att plocka upp nålen och fortsätta på den här tavlan. Del av att jag är så motiverad fortfarande är nog att hunden liknar mina egna sötnosar så mycket. Sedan hjälper det också att tavlan är indelad i olika delar - tre olika områden förutom själva hunden - så tröttnar jag på ett område kan jag byta till något helt annat men ändå brodera på samma tavla:)

Annie

2 kommentarer:

  1. Tack! Jag har inte sett mitt broderande på det sättet, men det kanske stämmer...:) Jag har bara sett alla korsstygnsprojekt som känns FÖR STORA för mig och fokuserat på mina begränsningar istället...
    Men det är nog sant - lite tålamod har jag nog ändå:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!