Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 15 mars 2015

Kudden kommer fram igen:)

Idag har jag mått lite bättre och har orkat brodera en hel del. Jag valde att ta fram mitt kuddfodral som såg ut så här...


...när jag senast broderade på det. Eftersom jag fortfarande känner mig trött så är det här ett lätt projekt. Den är nämligen minimalt med räknande eftersom det är så mycket symmetri i mönstret, så har man väl broderat själva kanterna så är resten av motiven lätta att placera.

 
Så här långt har jag kommit nu:) Jag tappade lusten att brodera på den här kudden ett tag, men nu är det roligt igen! Det är verkligen perfekt när man har olika broderier i olika färger och olika mönster och olika svårigheter på gång samtidigt. Då är det lätt att byta och få lite variation när man känner för det:)
 
Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!