Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 30 mars 2015

Det brinner i min hjärna...

...och i det här fallet är det en positiv brand (i jämförelse med jobbiga ångestattacker...)!
Jag har massor av nya idéer och funderingar runt bloggarna, framför allt min nya blogg förstås:) Det är riktig spännande att starta en ny blogg, men eftersom jag ska dokumentera allt mitt korsstygnsarbete så kommer det att ta tid...mycket tid...! Och det känns som om jag skulle behöva dygn som har 48 timmar just nu och inte 'bara' 24 timmar:)

Tack vare allt som snurrar i hjärnan så har jag fått en boost med energi också. Imorgon ska jag över till Bästa T och titta på film, så jag har bakat en toscakaka och drömmar till film-myset. Sedan gjorde jag en tonfisk-och risgratäng till min middag också när jag ändå var i farten i köket.

Kaxmörten tappade en framtand i helgen, och efter att ha konfererat med mamma, försäkringsbolaget och veterinären så har jag bokat en tid för honom hos veterinären på onsdag. Tydligen så ersätter inte Folksam alla tandproblem i senare stadium, så om det behövs behandling bör det göras på en gång. Annars riskerar jag att Kaxmörten får någon infektion etc i tandköttet längre fram som jag inte får ersättning för. Tack och lov har han inga besvär av sin tandsituation, och jag hoppas att det inte blir ett alltför långt och kostsamt besök hos veterinären. Håll tummarna!

Annie

2 kommentarer:

  1. Åh det är så underbart när man pirrar av ideér & inspiration!

    SvaraRadera
  2. Eller hur?! Det händer inte så jätteofta för mig så det känns nästan lite konstigt...haha!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!