Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 2 maj 2021

Våran söndag i bilder

Vi började dagen med en härlig långpromenad på ett motionsspår i skogen. Båda hundarna tycker det är kul med långpromenaderna, men jag har alltid koll på att framför allt Kaxmörten mår bra och orkar med det. Han är ju ändå ganska gammal💓.

Solstålen är verkligen i sitt esse när vi går långpromenader, och skogen är nog favoritplatsen för honom. Det är så mycket som måste upplevas! Men då och då kommer han ihåg att jag är med och då går han och tittar på mig tills jag ger honom och brorsan lite godis.

Det var skönt att komma hem och äta frukost och koppla av i soffan.

Jag tog fram detta påbörjade broderi där jag håller på att brodera 12 rutor (jan - dec) med månadsmotiv.

Efter ett tag så bröt jag av broderandet med några stickade rutor på restgarnsprojektet.

Jag tittade på lite inspelade matlagningsprogram med Jamie Oliver i hopp om att få lite middags-idèer. Tyvärr så har jag inte råd att hålla på att provlaga en massa olika maträtter hela tiden, så det är lite svårt att hitta nya middagsfavoriter. 
 
Det finns lite mer plats i den nya soffan för hundarna att ligga riktigt nära. 

Framåt kvällen hade jag kommit så här långt med månadsbroderiet.

Kvällsunderhållningen blev NHL-studion med de bästa ishockeyexperterna på tvn.

Och dagens tredje och sista handarbete blev mina årstidsträd. Jag har inte så mycket kvar att brodera på det härliga vårträdet, men det är många enstaka korsstygn här och där som ska sys vilket tar mer tid än man tror.

1 kommentar:

  1. I love the Seasonal Trees you stitched. Your dogs are soooo cute! My daughter is dog crazy and right now we have 5 of them!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!