Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 27 maj 2021

Trött patient

 

Ikväll är Solstrålen trött. Vi var nämligen iväg till hans sjukgymnast vilket han tycker är roligt. Det är ju så otroligt många spännande dofter på veterinärskliniken. Jag hade dessutom ansträngt mig för att hålla honom vaken lääänge innan vi åkte dit, så att han skulle vara lite lagom trött och inte lika rastlös som han var vid förra besöket. Min plan fungerade bra; han gäspade till och med när vi var hos sjukgymnasten och det är stort för någon som har svårt att koppla av när vi är hemifrån.

Vi pratade om hur våra nya rutin med långpromenader och vad jag kan göra för att hjälpa hundarna återhämta sig. Dessutom mätte hon hans muskler och de har växt efter all motion han (och Kaxmörten) har fått de senaste månaderna, vilket hon tyckte var väldigt bra för en nästan 10-årig hund. Och så fick han som vanligt behandling för ryggen. 

Så himla skönt att äntligen få hjälp med Solstrålens hälsa och välmående av en kunnig (och trevlig) sjukgymnast som äntligen har listat ut vad hans problem är.... Jag har ju i alla år märkt att han har haft någon form av smärtproblematik men veterinärerna har aldrig hittat orsaken till den.



1 kommentar:

  1. Yay he is improving!! Hope he continues on that path. Whenever I see his picture I think he looks like a young puppy.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!